10 Aralık 2009 Perşembe

Protefix, sağlıklı protez günleri başlıyor!




Sağlıklı ve hijyenik diş protezi kullanımı için ürünler sunan Protefix, diş protezi kullanıcılarına, Protefix sponsorluğunda Protez Kullanımı ve Ağız Sağlığı hakkında bilgilendirme toplantılarının ilkini başlatıyor.
Sağlıklı ve hijyenik diş protezi kullanımı için ürünler sunan Protefix sponsorluğunda, diş protezi kullanıcılarını “Protez Kullanımı ve Ağız Sağlığı” hakkında bilgilendirme toplantılarının ilki 31 Ekim 2009 tarihinde 15:00’da TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleştiriliyor.

Diş protezi nasıl kullanılmadır, temizliği nasıl yapılmalıdır, protez kullanımı ile ilgili yaşanan sorunlar, protez kullanıcılarının ağız sağlığı hakkında bilinmesi gerekenler gibi konuları içeren PROTEFİX GÜNLERİ her ayın son cumartesi günü Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenecek. Bu toplantılar ile ülkemizde çok yaygın bir kullanımı olan diş protezlerinin kullanımı ve temizliği hakkında yanlış bilinenleri eğlenceli bir şekilde sunarak düzeltmek amaçlanıyor.

2001 yılından beri, diş protezinin daha güvenli ve hijyenik kullanımı için sürekli geliştirilen Protefix ürünlerini Türkiye pazarına sunan Aktif Dış Ticaret, Protefix’in Türkiye distribütörlüğünün yanı sıra faklı markalarında ithalini gerçekleştiriyor. Şirket aynı zamanda radyasyondan koruyucu kurşun önlüklerde üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder